2009-10-12 13:44:02• hírek • MTI/dpa/AFP/APA

Meghallgatható az új Jackson dal

Már hallható az új Michael Jackson dal az interneten: a This Is It című szám a hamarosan a boltokba kerülő azonos című albumról és a mozikba kerülő dokumentumfilmből származik.

Hétfő kora reggeltől hallgatható meg az elhunyt énekes hivatalos honlapján, a www.michaeljackson.com oldalon az első posztumusz kiadott dal, a This Is It, amelyben háttérénekesként a Jackson fivérek hallhatók.

Az azonos címmel megjelenő dupla album október 26-án kerül az amerikai boltokba. Az első lemezen Jackson legnagyobb slágerei, többek között a Billie Jean, a Smooth Criminal, a Human Nature és a Thriller hallhatóak - abban a sorrendben, ahogyan majd a dokumentumfilmben is felcsendülnek. Az utolsó két szám a This Is It két verziója: az eredeti és a zenekari változat.

A második lemez olyan klasszikusok próbaverzióit tartalmazza, mint a She's out of my life, a Wanna be starting somethin' vagy a Beat it. Zárásként a nemrégiben felfedezett, Jackson által előadott Planet Earth című vers felvétele is hallható az albumon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: