2020-05-03 13:46:36• hírek • Szatmár.ro

Meghaladta a harmincat a gyógyultnak nyilvánított Szatmár megyei fertőzöttek száma

A Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal által vasárnap délután közreadott adatok szerint jelen pillanatban (május 3.) 212 személyt tartanak intézményes megfigyelés alatt, további 208 fő pedig 14 napos otthoni elkülönítését tölti.

A kormánybiztosi hivatal mindemellett azt is közölte, hogy újabb pácienseket nyilvánítottak gyógyultnak, így mostanra 31-re nőtt azon Szatmár megyei személyek száma, akik ismét koronavírus-mentesnek mondhatják magukat. Újabb elhunytakról nem érkezett jelentés, azaz Szatmár megyében továbbra is 6 halálesetet írnak a fertőzés számlájára a hatóságok, azaz a jelenleg is aktív esetek száma 14 - legalábbis a Kommunikációs Stratégiai Csoport által nyilvánosságra hozott adatok szerint.


Mi a helyzet az országban?

A legutóbbi tájékoztatás óta 431 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, és ezzel 13.163-ra nőtt a fertőzöttek száma. A fertőzöttek közül 4869-et gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból, de további 255 beteget továbbra is az intenzív osztályon ápolnak. Ez idáig 780, koronavírussal diagnosztizált személy halt meg Romániában. Ez idáig 195.508 tesztet végeztek országszerte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: