2016-01-08 09:13:34• hírek • Blikk.hu

Meggyilkolt nő holttestére bukkantak Lajcsi birtokánál

A fiatal nő holttestére az előzetesben ülő zenész birtoka melletti szántásban bukkantak december végén, írta a Bors. Az Esztergom melletti kis település teljesen felbolydult a bűntény hallatán, a rendőrök ugyanis gyilkossági ügyben nyomoznak.

- A falu­siak több mindent mondanak: vagy kutya ásta ki, vagy va­dászok ta­lálták meg, de az biztos, hogy valaki bűncselekményt követett el, mert eltemette ide azt a szerencsétlen fiatal nőt - árulta el a lapnak a falu egyik lakója.

- December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt. Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el... Akárki volt, sokkoló ez az egész, ebben a fa­luban eddig a legnagyobb bűneset az volt, amikor elloptak két disznót, de azokat este már vissza is adták a gazdájuknak, mert nagyon hamar lebuktak - tette hozzá a falubeli.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: