2015-01-08 15:41:04• hírek • (x)

Megfizetheteten élmények megfizethető áron - Görögországban

A Challenge Travel elvisz a görög istenek földjére, ahol minden álmod valóra válhat!

Tudod melyik az az ország, ahol olcsón nyaralhatsz, de megfizethetetlen élményekkel térhetsz haza? Mi tudjuk: Görögország! Itt kitűnően szórakozhat a fiatalokból álló csapat, amelyik csak a bulira vágyik, a család, amely nyugalmat szeretne és lazsálást a tengerparton. De fantasztikus élményekkel térhet haza a hellénektől az is, akit a történelem, a mitológia és a turistáktól nyüzsgő látványosságok érdekelnek.

A Challenge Travel ajánlatában egy igazán különleges görögországi úticél szerepel: Parália, amely minden nyaraló igényeit száz százalékosan kielégíti. Ez egy fiatalos, nyüzsgő, élettel teli üdülőhely az Olimpusz hegység lábánál. A tengerpartja lassan mélyül és festői szépségű, ezzel pedig már a családdal nyaralni indulókat is meggyőztük. A történelem és mitológia szerelmeseinek pedig csak annyit mondanánk: ennél jobb hely nincs, ha el szeretnél mélyülni Görögország értékeiben. Innen rendszeresen indulnak ugyanis kirándulások Thesszaloniki és Athén irányába, vagy éppen a Meteora-kolostorokhoz.

A Challenge Travelnél pedig az olcsó, de tartalmas utazás most akciós árú: használd ki az előfoglalási kedvezményt és igazán "megéri"-áron juthatsz el az utóbbi évek legjobb nyaralásának helyszínére.

A kedvelt szatmárnémeti utazási iroda legkedvezőbb ajánlata buszos utazással kezdődik, majd pihenéssel és feledhetetlen élmények begyűjtésével folytatódik. Az utazókat a Diana Apartmanházban szállásolják el 2 és 3 ágyas stúdiókban, a tengerparttól alig 100 méterre.

Ismerkedj meg a Challenge Travel verhetetlen ajánlatával az utazási iroda honlapján ide kattintva, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: