2010-01-12 16:19:02• hírek • Blikk.hu

Megfenyegették Berényi Claudiát

Magyarország legnépszerűbb sorozatának alapító tagjai vallanak az elmúlt tizenegy évről.

Berényi Claudia több mint tíz éve igyekszik azon, hogy mindazt, amiből elhunyt férje kisemmizte, visszaszerezze. Ez idő alatt szinte mindent megélt már, elsiratta egyetlen fiát, rablótámadás áldozata lett, szerelmi csalódások sora söpört végig az életén, mégis az egyik legkeményebb, legtörekvőbb figurája a sorozatnak. Ellentétben az őt alakító Ábrahám Edittel (53), aki bevallása szerint a való életben csöppet sem hasonlít Clau­diára.

- Talán csak abban egyezünk meg, hogy Claudia is ad a külsejére, de én soha nem lennék képes gondolkodás nélkül átgázolni embereken, míg Claudia szemrebbenés nélkül megteszi ezt. Ennek ellenére az első pillanattól kezdve úgy éreztem, „enyém" ez a figura - mondta a Blikknek Ábrahám Edit. - Nemrégiben még fenyegető levelet is kaptam egy kislánytól, aki azt írta, ha még egyszer bántom Bartha Zsoltot, széttépet a kutyájával - mondta mosolyogva Edit, akinek az évek során a számító üzletasszony és az ellenségeskedő nagynéni szerepe mellett az érző szívű anyát is el kellett játszania.

- Lelkileg megterheltek azok a jelenetek, amikor Ákos meghalt. Már a szövegtanulás közben is potyogtak a könnyeim. Mivel a saját fiam hasonló korú, nem tudtam elvonatkoztatni tőle. De nehéz volt Zsófit a cuccaival együtt kidobnom a villából.

 

A cikk folytatás a www.blikk.hu honlapon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: