2018-03-17 15:26:18• hírek • Bede Emőke

Megfenyegette a feleségét, majd autóval menekült a rendőrök elől

Filmbe illő jelenetnek lehettek szemtanúi a nagykárolyi lakosok, ugyanis szombat délután egy Volkswagen Passat típusú járművet rendőrautók üldöztek a városon át. A járókelők azonban aligha tudták a történet előzményeit.

Az elsődleges információk szerint egy középkorú nő kétségbeesetten tárcsázta az 112-t, mivel férje halálosan megfenyegette. Mikor a rend emberei a helyszínre értek, a nő egyedül volt otthon. Épp a holmiját pakolta össze, hogy elhagyhassa a házat, amikor megjelent egy Volkswagen Passat. Mint kiderült, a férj ült benne. A rendőrök látva, hogy a férfinél kés van, felszólították, hogy álljon meg és szálljon ki. A férfi nem tett eleget a parancsnak, mi több, teljes gázzal elhajtott. Az egyenruhások azonnal utánaeredtek.
 

Rövid üldözés után sikerült sarokba szorítsák a férfit. Azonnal kiszállították az autóból, majd megbilincselték. Az intézkedő rendőrök a jogosítványát még a helyszínen bevonták. Hogy ezen felül milyen vádpontban indul az illető ellen eljárás, azt a nyomozás későbbi szakaszában határozzák meg. Annyi bizonyos, hogy egyelőre a pszichiátriára kísérték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: