2018-08-28 12:52:09• hírek • Bede Emőke

Megfellebbezte a bírói döntést az apai hármas gyilkosságért elítélt férfi

Augusztus 23-án ítélet született R. Razvan, azaz az apai hárman gyilkosság elkövetőjének ügyében. A férfi azonban nem adja fel, fellebezést nyújtott be.

A novemberi hármas gyilkosság az egész országot megrázta, viszont a pillanatnyi döbbenetből felocsúdva minden szempár a nyomozókra szegeződött. Meg tudják-e találni az elkövetőt, kinek kezén három ártatlan ember vére szárad? Nos, az eredmények nem várattak sokat magukra, ugyanis néhány napon belül sikerült elegendő bizonyítékot gyűjteni, hogy őrizetbe vehessék a meggyilkolt házaspár fiát, R. Razvant, aki egyébként már a nyomozás első napján felhívta magára a hatóságok figyelmét különös viselkedésével.
 

A bizonyítás során az ügyészség a tanúvallomásokat, a DNS-mintákat, a igazságügyi orvosszakértők jelentéseit, a mobiltelefonos cellainformációkat, illetve a kép- és videófelvételeket használta fel. Mindezek alapján az ügyész a maximális kiszabható büntetést kérte a vádlottra, felemlegetve az R. Razvan által elkövetett gyilkosságok kegyetlenségét, a férfi együttműködésre nem hajlandóságát, illetve azt, hogy a férfi borzalmas tette saját családtagjai ellen irányult.
 

Múlt héten, augusztus 23-án pedig a bíróság ítéletet hirdetett: a bírónő többszörös, minősített emberölés miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre és 5 évnyi közügyektől való eltiltásra ítélte a férfit. Természetesen az ítélet ekkor még nem volt végleges, hiszen az elkövetőnek 10 napja volt rá, hogy megfellebbezze azt. Bár a határidő lejártáig még van pár nap, R. Razvan és ügyvédje már most benyújtották a fellebbezést, a dossziét augusztus 27-én iktatták be a nagyváradi fellebbviteli bíróságon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: