2009-04-21 16:22:04• hírek • Szatmár.ro

Megfelelt az ellenőrzéseken

A Szatmár megyei DJ194-es elkerülő útszakasz felújítására készített uniós projekt újabb fázisokon jutott át. A pályázat felkerült az északi régió projektjeinek prioritási listájára.

A Szatmár Megyei Tanács tavaly nyújtotta be a Regionális Operatív Programhoz azt a projektet, amelyet a Szatmár megyei DJ194-es elkerülő útszakasz felújítására készített. A projekt összértéke 24,024 millió lej, amellyel a sikeres pályázást követően 18, 568 millió lej uniós finanszírozást szerezhet a megye. A különbözetet a tanács saját költségvetéséből kell előteremtse.

A pályázat egy 10 kilométeres elkerülő útszakasz modernizálását teszi lehetővé Nagymajtény, Gilvács és Krasznaterebes települések övezetében.

A Szatmár Megyei Tanács sajtóközleményéből kiderül, hogy a projekt megfelelt a különböző dokumentációs, és pénzügyi ellenőrzéseken, és ezzel párhuzamosan pedig felkerült az északi régió projektjeinek prioritási listájára, s innen már az előfinanszírozási fázis következik.

A DJ194-es út Szatmár megye számára különösen fontos, ugyanis ez az egyike azoknak az útszakaszoknak, amely bevezet majd a Szamosdob településnél uniós finanszírozás által létesülő szemétlerakó telephez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: