2014-11-10 14:53:50• hírek • Kocsis Zoltán

Megerőszakolták és megfojtották a román társulat egyik színésznőjét!

Brutális és megdöbbentő gyilkosság történt Szatmárnémetiben: értesüléseink szerint megerőszakolták és megfojtották az Északi Színház román társulatának egyik színésznőjét, Gabriela Dorgait.

A nő holttestét hétfőn kora délután találták meg a Szamos jobb partján, az új központ közelében. A Szatmár Megyei Rendőrség nagy erőket vonultatott fel, lezárták a környéket, a helyszíni vizsgálat ezekben a percekben is folyik. Nemrég, 14.30 körül nyomkereső kutyát is bevetettek.

Nem hivatalos értesüléseink szerint a színésznő holttestét közvetlenül a Szamos mellett, a folyót övező bokorrengetegben találták. Információnk szerint a test teljesen meztelen volt, amikor rátaláltak, csak a jobb lábán volt csizma. A nő táskáját és ruháinak egy részét szanaszét dobálva találták a töltés aljában.

A román társulatnak vasárnap este premierje volt a Szakszervezetek Művelődési Házában, amelyen Dorgai is részt vett. Akárcsak az azt követő bulin. Kollégái akkor látták utoljára.

A nő táskájában pénzt és mobiltelefont találtak, kizárható tehát, hogy rablásnak esett volna áldozatául.

Gabriela Dorgai 1971-ben született. Férjétől elvált, van egy 17 éves lánya.

A helyszínelésen részt vevő ügyész, Marinela Pop a sajtónak szűkszavúan nyiatkozott: mindössze annyit árult el, hogy a nő minden valószínűség szerint gyilkosság áldozata lett, további részletekkel pedig a boncolást követően tudnak majd szolgálni.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: