2016-07-22 14:44:09• hírek • Szatmár.ro

Megérkezett a szigetelőanyag, leállt a forgalom a Láncos templom mellett

Péntek délelőtt néhány órára leállt a közlekedés a Láncos templom szomszédságában, a Református Gimnázium előtti útszakaszon. Egy kamionon nagy mennyiségű szigetelőanyag érkezett, amelyet előbb leraktak, majd egy méretes daru segítségével a rendeltetési helyére, a Láncos templom padlására "kézbesítettek".

Egy nagy, nyitott rakterű teherautó és egy méretes daru állta el az utat péntek délelőtt a szatmárnémeti Kálvin-téren, a Láncos templom és a Református Gimnázium között húzódó útszakaszon. Az útlezárás persze megfelelőképpen ki volt táblázva, ez alkalommal nem a város utcáin beszorult-elakadt kamion okozott galibát. Nagy adag szigetelőanyag, üvegvatta érkezett ugyanis a teherautón, amit a daru segítségével juttattak a helyére, a református templom padlására.

Mint azt a helyszínen tartózkodó presbiterektől és építkezési vállalkozóktól megtudtuk: nem is olyan régen még a tetőt újították, most pedig a templom mennyezetét szigetelik le üvegvattával. Ahogy felért a szigetelőanyag, a munkások neki is kezdtek a beépítéséhez.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: