2008-07-08 10:35:21• hírek • Szatmar.ro

Megérkezett a baba

 Nicole Kidman és Keith Urban countryzenész lánya hétfő reggel látta meg a napvilágot.

Megszületett Nicole Kidman várva-várt gyermeke - A sikeres színésznő és Keith Urban countryzenész lánya hétfő reggel látta meg a napvilágot.

Anya lett Nicole Kidman - A legújabb sztárcsemete a Sunday Rose Kidman Urban nevet kapta - adta hírül a US Magazine.

"Nicole mellett a férje is ott volt a szülésnél, a baba és a mama is nagyon jól vannak" - nyilatkozta a színésznő szóvivője. Az újszülött kislány a 41 éves Nicole Kidman és a 40 esztendős Keith Urban első gyermeke.

 A színésznőnek már van két örökbefogadott csemetéje: Connor 13, Isabella 15 éves. Őket a sztár még előző házassága idején, korábbi párjával, Tom Cruise-zal együtt adoptálta. Nicole Kidman már nagyon vágyott egy saját gyermekre. Ma már nem titok - bár a színésznő sokáig nem vallotta be -, hogy Tom Cruise-tól is teherbe esett, ám sajnos elvetélt. Talán már nem is remélte, hogy valaha is sikerül világra hoznia egy bébit. A júliusi Vogue magazinban arról mesélt: amikor meglátta a magzata ultrahangos képét, sírva fakadt. Úgy érezte, nagy csodával ajándékozta meg a sors.

Az ausztrál páros 2006 júniusában állt oltár elé. Kidman azóta készült arra, hogy új férjével végre gyermekáldás elé nézhessen.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: