2014-11-06 16:33:07• hírek • (x)

Megérkezett a Sentierri téli kabátkollekciója

A Senterri új kollekciója nőknek és férfiaknak is kényelmes, elegáns kabátokat kínál az idei télre.

Vadonatúj, szokás szerint az európai divatirányzatokat követő, elegáns téli kollekcióval jelentkezik a szatmári megyeközpont egyik legismertebb varrodája, a Sentierri. A márkanév - amely stílust, divatot, eleganciát hordoz magában - országszerte elismert, sőt, külföldről is folyamatosan érkeznek az elismerő vélemények a Szatmárnémetiben készült ruhadarabokról.

A női kollekcióban közel húsz új téli kabát szerepel, ezek elegáns modellek, amelyek a figyelem középpontjába helyezik viselőjét, járjon az bármerre. A divatos kabátok pedig többféle színben kaphatók, így az is talál magnak megfelelőt, aki a visszafogott fekete vagy a színes darabokat kedveli. Az új kollekcióban megtalálhatók az idei tél divatszínei is: az aqua kék és a narancssárga. Szintén az idei tél divatjának részei a népi díszítő motívumok - néhány tetszetős kabát különlegességét pedig éppen az etno-stílusú díszítések adják meg.

A férfi kollekcióban egy tucatnyi új kabát szerepel, amelyek szintén követik a divatot, na meg a férfiak elvárásait. Ezek között is vannak elegáns és sportosan elegáns viseletek. Ráadásul a vékony és a testesebb férfiak számára is könnyen találunk a Sentierri választékában téli kabátot: a méretek a 48-asnál kezdődnek és 64-es méretű kabátot is vehetünk.

Ahogy megszokhattuk, az új téli kollekció kialakításakor is csak és kizárólag minőségi, külföldi alapanyagokat használt: kezdve az olaszországból származó szövetektől az olyan kiegészítőkig mint a szőrmék, gombok és cipzárak.

Keresd a Sentierri-termékeket a Somesul áruház második emeletén található Boutique Dyamond üzletben. A bolt hétköznaponként 9 és 20 óra között várja a vásárlókat, szombaton pedig 9 és 18 óra között látogatható.



Sentierri - téli kollekció

Sentierri - téli kollekció

Sentierri - téli kollekció

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: