2013-03-15 14:55:31• hírek • mobilarena.hu

Megérkezett a Galaxy S4

Samsung S4 összehasonlítva egy iPhone-nal
Samsung S4 összehasonlítva egy iPhone-nal

A Samsung csütörtökön, Romániai idő szerint éjfél után mutatta be az új zászlóshajót, a hardveres specifikáció a vártnak megfelelően alakult.

A Samsung óriási felhajtás mellett mutatta be a Galaxy S 4 névre hallgató zászlóshajót, a prezentációt óriási érdeklődés követte. Több százezren nézték az élő YouTube-közvetítést is. Lássuk, mit nyújt a dél-koreai vállalat legújabb csúcstelefonja!

A formaterv nem sokat változott a Galaxy S III-hoz képest, ám jó hír, hogy a megnövekedett méretű kijelző ellenére a készülék nem hízott sokat, a 136,6 x 69,8 x 7,9 milliméteres méretek mellé 130 grammos tömeg társul. A borítás polikarbonátból áll, a telefon fekete és fehér színben lesz kapható. Az előlapon egy 4,99 hüvelykes képátlójú kijelző feszít, a trendeknek megfelelően Full HD felbontással, ami 441 ppi pixelsűrűséget jelent. A technológiát tekintve ismét Super AMOLED-del van dolgunk, az alpixel-elrendezésről egyelőre nincs információnk. A megjelenítő karcállóságáról Gorilla Glass 3 gondoskodik. A kijelző felett egy LED villanó található, mely három színnel tud jelezni.

A hátlapi kamera 13 megapixeles, BIS szenzorral és vakuval van felvértezve, az előlapi fényképező 2 megapixeles. A Dual camera funkcióval egyszerre készíthetünk fotót vagy videót mindkét kamerával, a fényképeket a Story Album segítségével fűzhetjük össze egy albummá. A Drama shot négy másodperc alatt több, mint 100 fotót készít, melyekből egy time lapse szerű felvételt rak össze a rendszer. A Sound & Shotot használva a fotók elkészültekor hallható hangok is mentésre kerülnek. A CinemaPhoto a CinemaGraph-hoz hasonló képet készít, melynek bizonyos részei mozgásban vannak, míg mások egy helyben állnak. Az Eraser viszont ténylegesen hasznos is lehet, a funkciót aktiválva fényképezéskor több képet lő a telefon, a gyors mozgásokat pedig automatikusan kiszűri a végeredményből, így az előttünk átszáguldó biciklis kimarad a fotóból.

Még több információ és kép az új Samsungról a Mobilarena.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: