2017-07-04 16:32:04• hírek • (x)

Új cég, ősi módszerekkel a fájdalmak ellen

A gyógynövények ismerete egészen az ősi kultúrákig nyúlik vissza. Akkoriban több ezer ilyen növényt ismertek és gyógyítottak velük. A mai orvostudomány is bebizonyította a gyógynövények jótékony hatását. Egy nemrégiben alakult cég, a VitaCenter Plus SRL. ezt a tudást felhasználva készíti gyógynövényes termékeit.

A Szatmárnémeti székhelyű vállalkozás nemrégiben kezdte meg működését, ám termékei és filozófiája máris nagy népszerűségnek örvendenek. A cég hitvallása, hogy az egészség a legfontosabb az emberi életben, ezért nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra, a mozgásra, valamint a gyógynövények jótékony hatásaira. A másoktól eltérő gondolatvilág hamar befogadó közönségre talált, hiszen nagyon sokan szeretnének egészségesen és fájdalmak nélkül élni.  A VitaCenter Plus Facebook oldalán sok hasznos tanácsot, tornagyakorlatot és recepteket is találhatunk.

Mivel napjainkban egyre gyakoribbak a mozgásszervi panaszok, illetve a szív- és érrendszeri betegségek, ezért a VitaCenter Plus ügyel arra, hogy termékeiben a fentebb felsoroltakra hatásos gyógynövényeket tartalmazó termékeket állítson elő.

Lássuk a két legnépszerűbb terméküket!

GYÓGYFÜVES VITACSEPP 10 ml

Illóolaj koncentrátum

A Vitacsepp négy közismert gyógynövényből kinyert illóolaj különleges koncentrátuma. Ezek a citrom, a menta, a kakukkfű és az eukaliptusz. A négy gyógynövényi kivonat erősítheti egymás hatását, így sikerrel vehetjük majd fel a harcot a fejfájás, a megfázás, és a különböző gyulladások ellen! Egy nagyon tömény készítményről van szó, tehát minden alkalommal elég 3-4 cseppet felvinnünka fájó felületre.

Egy vásárló véleménye a VitaCseppről:

Tibor, 32 éves: "A csepp nagyon jól ellazítja az izmaimat. Rendszeresen sportolok és a nehéz fizikai igénybevétel után jól esik az izmaimnak a megnyugtató érzés, amelyet a VitaCsepp nyújt számomra. Kellemes az illata, sokáig érzem a bőrömön és ez a nyugtató érzés is tovább megmarad. Szaunázás közben is használom, hiszen jól tisztítja a légutakat".

GYÓGYFÜVES VITABALZSAM 250 ml

Ezt a terméket hozzáértő szakemberek fejlesztették ki 11 gyógynövény koncentrált hatóanyagával, valamit MSM és kollagén hozzáadásával. Az utóbbi két összetevő segítheti a porcok újjáépítését, regenerálódását és az ízületek normál működését. Ennek köszönhetően javulhat a porcok és az ízületek rugalmassága, funkcionalitása. Termékünkben a két anyag felhasználása egyedi technológiával történik, vásárlóink ennek is köszönhetően dicsérik hatékonyságát. Az MSM nagy mennyiségben fordul elő szervezetünkben, fontos kénszállító, ezért kéntartalmú anyagok szintézisének helyén fordul elő a szervezetben. Az MSM fájdalomcsillapító hatása annak köszönhető, hogy csökkentheti az egészséges szövetek fájdalomérzékenységét. Ugyanolyan hatékonysággal csökkentheti a panaszokat, mint egyes fájdalom- vagy gyulladásgátló gyógyszerek. Dr. Lawrence vizsgálataiban 3-4 nap után már jelentkezett a fájdalmak csillapodása, 3-4 hét után 82 százalékos volt a fájdalomcsillapítás.

A balzsamban ezen kívül olyan összetett hatóanyagok és gyógynövények találhatók, amelyek segíthetnek a reumatikus, ízületi fájdalmak, enyhítésében is.

A krémben található gyógynövények: vadgesztenye, aloe vera, kakukkfű, kamilla, körömvirág, fűzfakéreg, menta, kámfor, diólevél, eukalpitusz, rozmaring. Ezek a gyógyfüvek gondos odafigyeléssel lettek kiválogatva, szem előtt tartva azt, hogy a természet ereje modern összetevőkkel egyesüljön.

A készítők nem sajnálták a hatóanyagokat, hiszen az MSM, a kollagén és a gyógynövények mellé még A és E vitamint is tettek a balzsamba, amelyek pedig közismerten bőrtápláló hatásúak lehetnek.

Sok pozitív visszajelzés érkezett már a VitaBalzsamról, most ezek közül szeretnénk megosztani Önökkel is egyet:

Erzsébet, 67 éves: „Éppen raktam fel a függönyt otthon és véletlenül leestem a létráról. A vállamra zuhantam és nagyon beütöttem. Hetekig fájlaltam és kenegettem különböző krémekkel, de egyik sem vált be igazán.

 Ekkor kezdtem el használni a barátnőm tanácsára a gyógyfüves Vitabalzsamot. Már az első kenés után éreztem, hogy csökken a fájdalom és később pedig teljesen meg is szűnt. Azóta, ha fáj a vállam, vagy a hátam, akkor naponta 2-3-szor bekenem a balzsammal, és este fájdalmak nélkül alszom.” 

Ezeket a termékeket bárki megrendelheti, a VitaCenter Plus, futárszolgálat segítségével egész Románia területére elküldi a gyógynövényes készítményeket. A közeljövőben további gyógynövényes készítményekkel fog bővülni a termékkínálat, amelyekről a lentebb megadott telefonszámon érdeklődhet.

Ha Ön is ki szeretné próbálni a gyógynövények igazi erejét, kérjük érdeklődjön az alábbi telefonszámon:
+40 775 629 032

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: