2012-08-06 08:58:15• hírek • Blikk.hu

Megdőltek a drogvádak Pákó ellen

Hiába került titokzatos módon drog Fekete Pákó (36) hűtőjébe, nem sikerült rábizonyítani a kábítószerrel való visszaélést, és a vérében nem találtak kábítószer-használatra utaló nyomokat.

A rendőrség megszüntette a Didikirály ellen kilenc hónapja folyó eljárást, mivel semmiféle bizonyíték nem támasztotta alá, hogy köze lenne a droghoz. Egykori kedvese nővérétől bérelt lakásához nemcsak neki, hanem volt párjának, Ágicának és anyósának is volt kulcsa. Ők találtak rá a kábítószerre a hűtőben, pont a helyszínen tartózkodó rendőrök jelenlétében.

- A családi szál okán mind az anyósomnak, mind pedig Ágicának volt kulcsa a bérelt lakásomhoz. Ők azt akarták, hogy az érvényes szerződésem ellenére költözzek el, de én nem akartam, erre lecserélték a zárat. Miután birtokháborítás történt, hívtam a rendőrséget, hogy segítsenek.

A kiérkező rendőrök elkísértek Kispestre Ágicáékhoz, majd az anyóssal együtt jöttünk vissza a zuglói lakásba. Ágica a rendőröket vízzel kínálta, majd amikor a jégkockákat kereste, felkiáltott, hogy nézzék, mit találtam! A hűtőből egy csomag kábítószernek tűnő port vett elő - mesélte Pákó. - Kértem a rendőröket, hogy most mindnyájan menjünk be vérvételre, ugyanis nem drogozom, semmi közöm sincs a dologhoz. Kizárólag engem vittek be, mert az enyém volt a lakás. Feljelentést tettem, és alávetettem magam a vér- és vizeletvizsgálatnak. Az eredmény természetesen negatív volt, nem találtak semmit a véremben. Most szüntették meg végérvényesen a nyomozást ellenem.

A cikk folytatásáért látogass a Blikk.hu oldalra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: