2018-09-14 05:40:14• hírek • Blikk.hu

Megdöbbentő vallomás Csobot Adél férjétől

Elképesztő sikereket ért el Németországban Istenes Bence, amiről most részletesen beszélt.

A műsorvezető nemrégiben a német X-Faktor műsorvezetője lett, most kiderült, hogy ez nem kevés munkával és lemondással járt. "El lehet képzelni, mit érzek, amikor arra gondolok, hogy eddig a kisfiam egyetlen születésnapján sem voltam ott" - mondta Bence a Meglepetés magazinnak, majd hozzátette, hogy ezen változtatni fog.

 

"Most, hogy a második babánk is megszületett, tudatosult bennem, hogy változtatnom kell az életemen a családomért, hogy sokkal többet lehessünk együtt" - tette hozzá a tévés, aki úgy gondolja, ügyes kompromisszumokkal meg tudják oldani családjával, hogy elég időt töltsenek együtt.

 

Bence, szülei válása után költözött édesanyjával Németországba (ahol anyanyelvi szinten megtanult németül), azonban a válás miatt erről az időszakról vannak rossz emlékei is.

 

"Ez akkor nagyon rossz volt, mert apukám és a nagyszüleim rettenetesen hiányoztak" - árulta el Bence, aki egyébként a Vigyél el! című műsornak köszönhetően realizálta, németül is ugyanolyan jól tud műsort vezetni, mint magyarul. Kiderült, hogy a műsort egy német-magyar műsorkészítő cég gyártotta, ezután kezdődtek az egyeztetések más kinti műsorokat illetően.

 

"Sokan nem jósoltak nagy jövőt nekünk, amikor a kapcsolatunk elkezdődött" - jelentette ki Bence. "Én sem hittem volna, hogy Adél lesz életem párja, hiszen mindketten olyan fiatalok, és komoly kapcsolat tekintetében olyan tapasztalatlanok voltunk, hogy az elején mindent elszúrtunk, amit csak lehetett"- tette hozzá, azonban mára teljesen összecsiszolódtak Adéllal.

 

"Mára Adél nem csak életem párja, de a legjobb barátom is" - avatta be az olvasókat a sztár. Bencééknél a féltékenység sem okoz gondot, nem haragudnak egymásra, ha valamelyikük megnéz valakit.

 

"Adél féltékenykedés helyett csak nevet, mert pontosan tudja, ez nem jelent többet egy vizuális élménynél" - mondta Bence.

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: