2020-03-10 08:51:44• hírek • Bede Emőke

Megdöbbentő részletességgel vallott tettéről a gyilkosság gyanúsítottja

Futótűzként terjedt hétfő délelőtt a hír, mely szerint a Szatmár megyei Pusztadaróc és Atya között, egy gyér forgalmú úttól néhány méterre egy fiatal lány holttestére bukkantak. Alig néhány órával később érkezett az újabb információ: a nyomozókat az első számú gyanúsított, a 18 éves Carmen barátja vezette el a bestiális gyilkosság helyszínére.

Az actualmm.ro információi szerint a nyomozóhatóság első körben csak azért kereste a 21 éves Cristiant, hogy a lány március 5-i eltűnésének körülményeiről kifaggassák, viszont azonnal fordult a kocka, amikor a gyanúsítottat a petei határátkelőnél tartóztatták fel, közvetlenül azelőtt, hogy elhagyta volna az országot. A fiatalembert a határátkelőtől egyenesen a rendőrség székhelyére szállították, ahol több órán át tartott a kihallgatása. Végül a fiú megtört: amellett, hogy megdöbbentő részletességgel, megbánást nem mutatva számolt be az általa elkövetett kegyetlenségről, a nyomozóhatóságot még arra a helyszínre is elvezette, ahol az áldozata holttestét elrejtette.


A forgalom által alig-alig érintett területen a rendőrség könnyű szerrel megtalálta Carmen élettelen testét, ugyanis gyilkosa hanyag módon, csak egy kis földdel próbálta meg elrejteni. Az actualmm.ro információi szerint a gyanúsított először brutális kegyetlenséggel, öklére egy boxert húzva összeverte Carment, majd az utolsó lélegzetvételig fojtogatta. Hogy mégis mi okból olthatta ki szerelme életét a 21 éves fiatalember, egyelőre nem tudni. Noha több elmélet is megjelent a sajtóban, a nyomozóhatóság eddig ezek egyikét sem erősítette meg.


Úgy tudni, az agresszió nem állt távolt a fiatalembertől. Az actualmm.ro-nak a fiú egyik névtelenségéhez ragaszkodó ismerőse elmondta: „Hollandiában volt egy darabig, de nem tudom pontosan, mit csinált ott. Amit azonban biztosra merek állítani, hogy elég gyakran drogozott. Még a barátaival is erőszakos volt, főleg ha bekábítószerezett. Hollandiában például kirabolta az egyik haverját: kést szorított a nyakához és pénzt követelt, aki persze félelmében teljesítette a kérését."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: