2019-09-27 10:55:31• hírek • Bede Emőke

Megdöbbentő részleteket közölt az ügyészség a nagykárolyi gyilkosságról

Brutális részletességgel számolt be pénteken a nemrégiben Nagykárolyban történt gyilkosságról a Szatmárnémeti Törvényszék mellett működő Ügyészség. Kiderült, az elkövetéssel gyanúsított, mindössze 16 és 17 éves tinédzserek kétszer is rátámadtak az áldozatra.

A Szatmár.ro szerkesztőségébe eljuttatott közlemény szerint az élettelen testre egy nagykárolyi ingatlanban bukkantak rá, ahol a K. R. A. monogrammal nevesített áldozat illegálisan élt. Hogy gyilkosság történt, szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, ugyanis a holttesten számos erőszakra utaló jelet és vérnyomokat találtak. Ám nem csak az áldozatot borította vér, hanem a lakás teljes területén találtak kisebb-nagyobb foltokat, mely egyértelműen a bűncselekmény brutalitására utal.


A helyszínelés, a tanúvallomások és a tetthelyen gyűjtütt bizonyítékok alapján a nyomozóhatóság megállapította, hogy szeptember 24-én, 18 óra után K. Marcel Nicolae és K. Emanuel az ajtót betörve jutott be az ingatlanba, ahol aztán puszta kézzel és egy tompa tárggyal kezdték verni a középkorú férfit. Az áldozat fejére, mellkasára, hasfalára és végtagjaira is számos ütést mértek, ám 19 óra környékén abbahagyták a brutális verést, egy bizonyos K. G. közbeavatkozott arra kérve őket, hogy hagyják abba. A két fiú ezt követően távozott a helyszínről, majd 19 óra 45 perc környékén visszatértek, levetkőztették a férfit, majd hosszú perceken át folytatták a korábban elkezdett bántalmazást. Az ingatlanból végül 20 óra körül távoztak, magára hagyva az összevert férfit. A holttestre szeptember 25-én reggel bukkantak rá a lakás előterében.


A Szatmárnémeti Törvényszék a csütörtöki nap során jóváhagyta az ügyészség indítványát, melynek értelmében K. Emanuel és K. Marcel Nicolae az elkövetkező 30 napban csak a rácsok mögül követheti nyomon az ügy alakulását. Az opiniedecarei.com egyébként úgy tudja, hogy a tinédzsereknek ezelőtt is több összetűzése volt a hatóságokkal, botrányokozás miatt például már több pénzbírságot is kiszabtak rájuk, az iskolában pedig a magaviseletüket is levonták.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: