2016-03-29 12:41:00• hírek • Szatmár.ro

Megbüntették a szatmári önjelölt driftbajnokot

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal oldalára feltöltött közlemény szerint közbe kellett lépniük, amikor egy szórakozóhelyen a kliens rágyújtott és nem volt hajlandó elhagyni a helyiséget, de büntetést kapott egy helyi driftbajnok is, aki a régi városközpont körforgalmában csillantotta meg tehetségét.

Nem csak a mentősöknek volt eseményekben gazdag az elmúlt néhány nap. A helyi rendőrség is sajtóközleményben számolt be az esetekről, amelyekben eljártak. Megbüntettek például 13 koldust, biztosították a rendet a Both Katalin Sportteremben megtartott kézilabdameccs és az Olimpia Stadionban szervezett focimeccs alkalmával. Összesen 65-en voltak szolgálatban.

Közbe kellett lépniük egy Universului sétányon található bárban is, ahol egy vendég cigarettára gyújtott. A személyzet felszólította őt, hogy a törvények értelmében a szórakozóhelyen nem dohányozhat, ezért a cigarettát a teraszon legyen szíves elszívni. A 45 éves H. C. viszont nem volt hajlandó felállni az asztaltól. A helyszínre érkező helyi rendőrök 200 lejre büntették.

A rendőröket egy taxis értesítette március 26-ról 27-re virradóra, hogy a gépjárművének az ablakát ismeretlen tettesek betörték. Az egyenruhások elő is állítottak két személyt, az ügyben a nyomozás folytatódik.

Nincs szükség viszont nyomozásra annak a fiatalembernek az ügyében, aki március 27-ről 28-ra virradó éjszaka a régi városközpontban található körforgalommal elég vadul vezetve, driftelve, nagyokat fékezve zavarta a közrendet. A helyi rendőrök 500 lejre büntették. Szatmárnémeti Közlekedésbiztonsági Bizottsága egyébként már hozott egy döntés emiatt: hónapokkal ezelőtt fekvőrendőrök elhelyezésére bólintottak rá éppen az autós vagányok lecsillapításáért, ám az útakadályopk még mindig nem kerültek a helyükre...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: