2018-10-16 04:26:27• hírek • Blikk.hu

Megbocsátott az exe Stohl Andrásnak

Stohl András és egykori párja Ancsika szakításuk után két évvel kiegyensúlyozott, és bensőséges kapcsolatot ápolnak.

Ancsika megbocsátott Andrásnak, és ma már a múltat hátuk mögött hagyva, szeretettel tekint gyermekei apjára. A Sztárban Sztár vasárnapi adásának szüneteiben Stohl András minden szabadidejét egykori családja közelében töltötte. Már korábban is megesett, hogy Ancsika elvitte a gyerekeket egy-egy forgatásra, azonban akkoriban még nem kommunikált Andrással. Mostanra láthatóan megbocsátott a táncművész exének: az egykori szerelmesek újra tudnak szeretettel tekinteni egymásra.
 

A szülők nagy egyetértésben nevelik két közös gyermeküket, Franciskát, és Andrist, most viszont láthatóan nem csak a gyerekek kedvéért vannak jóban, valóban megjavult a kapcsolatuk. Válásuk után Stohl próbált minél kevesebb vitával kiszállni a házasságukban, számára azóta is Ancsika és a gyerekek a legfontosabbak.
 

Nem egyszerű azonban, hiszen a műsorvezetőnek azóta új párja lett, Vica. "Megbonyolítja az életemet, hogy új kapcsolatban élek, ezért most én is vendég leszek 23-án, vagy 24-én. Nem tudom, hogy lesz, a párom azt mondta, hogy tiszteletben tartja a gyerekek érzéseit. Tehát az van, amit a gyerekek és Ancsika szeretne" - mondta a színész tavaly egy videóban. Stohl hozzállása jó hatással van a családi életükre, valószínűleg többé nem lesznek egy pár, mégis jobban kijönnek egymással mint valaha.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: