2010-09-16 14:42:48• hírek • blikk.hu

Megbékélt a két sztár?

Verebes István szerint kulturált társalgásuk Fásy Ádámnak köszönhető.

Jó pár álmatlan éjszakát okozott Verebes István (62) a Fásy családnak. A Mikroszkóp Színpad igazgatója bocsánatot kért Fásy Zsülikétől, mert állítja: nem őt akarta bántani, hanem az apja elveivel nem ért egyet.

Mint ahogy a Blikk megírta, az igazgató blogjában támadt neki a Fásy családnak, mert Zsülike egyik dala kiverte a biztosítékot nála. „Annak az apának, aki ezt meri művelni a kölkével, büntetésül egész életében, a nap 24 órájában Bunyós Pityu dalait kell a fülébe harsogni, hogy belegebedjen" - fogalmazott korábban a blogjában Verebes, aki másnap folytatta a támadást.

Fásy nem hagyta szó nélkül Verebes kirohanását, jól megmondta a magáét. Tegnap azonban nem várt fordulat történt: Fásy karon fogta feleségét Marikát, felkerekedtek, és megkeresték Verebest. A beszélgetést békekötés követte.

- Fásy Ádám fölhívott telefonon, hogy találkozni akar velem. A feleségével ellátogatott a színházunk melletti kávéház teraszára, és sokban ugyan nem, de egyvalamiben dűlőre jutottunk. Azt nem értette meg, hogy nem a lányát támadtam, hanem őt, de ebbéli fájdalma is igencsak emberinek mutatkozott. Egy mondatától hátráltam és hátrálok meg, amelyben arról szólt, hogy a gyereknek is rossz napokat okoztam. Azt gondolom, hogy ezt kötelességem jóvá tenni, ezért megígérem, írok egy levelet gyermekének - írta blogjában Verebes, aki egy nyílt levélben kért bocsánatot Zsülikétől.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Fásy találkoott Verebessel
Fásy találkozott Verebessel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: