2012-02-10 08:53:06• hírek • Blikk.hu

Megasztárok sikerei a nagyvilágban

Pflum Orsi Egyiptomban lett sikeres
Pflum Orsi Egyiptomban lett sikeres

Szép számmal zsebeltek be nemzetközi sikereket a Megasztár felfedezettjei, Rúzsa Magdinak az Eurovíziós Dalfesztivál valaha elért második legjobb eredményét köszönheti Magyarország, Hien és Pflum Orsi külföldi országokban aratott sikereket. Kállay-Saunders András pedig egy igazi világsztárral duettezhetett.

2007 májusában amolyan kis zenei forradalomként Rúzsa Magdi kilencedik lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, ráadásul Aprócska blues című saját szerzeménye miatt elnyerte a verseny legjobb dalszerzőjének kijáró díjat is, a Eurovison Radio pedig a verseny legjobb női előadójának választotta. 

A harmadik évad nyertese azonban nem csak Helsinkiben öregbítette a magyarok és a Megasztár hírnevét, egy németországi fesztiválon Janis Joplin eredeti zenekarával, a Big Brother and the Holding Companyval léphetett fel, és énekelhette el a legenda pár nagy slágerét.

Pár évvel ezelőtt Pflum Orsi, aki a második szériában másodikként távozott a döntőkből, az arab országokban hatalmas sztárrá nőtte ki magát.

Amr Mustafával énekelt duettje egyik napról a másikra meghódította az egyiptomi slágerlistát, és igazi sztárként ünnepelték, amerre csak járt.

Rossz nyelvek szerint ehhez nagymértékben hozzájárult, hogy csinos, szőke lányról van szó, s már külsejével levette az arabokat a lábukról.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: