2011-03-22 16:47:34• hírek • Szatmar.ro

Megasztárok lépnek fel Csengerben!

Lélegzetvisszafojtva nézted hétről hétre a Megasztárt? Esetleg ott voltál Tolvai Renáta szatmárnémeti koncertjén és elbűvölt a hangja? Vagy talán lemaradtál a nagyváradi tünemény fellépéséről és azóta depressziós tünetek kínoznak? Április elsején kiengesztelheted csajodat, a pasidat, sőt a nagyit is: a Megasztár sztárjai ugyanis ekkor Csengerben lépnek fel!

És ez egyáltalán nem áprilisi tréfa! Tolvai Reni, Kökény Attila, Kállay Saunders András és Caramel ugyanis a csengeri Városi Sportcsarnokban ad ízelítőt tehetségéből, egy 19.00-kor kezdődő megakoncerten.

Akik nem ismernék őket:

Tolvai Renáta, a 19 éves nagyváradi lány amióta az eszét tudja, az énekesnő akar lenni. Mindent ennek rendelt alá és szeretné a maximumot kihozni magából - és ez talán sikerült is: a Megasztár 5 győzteseként 2010-ben ő volt Magyarország legjobb női énekhangjának birtokosa.

Kökény Attila élete is a zene, a családapa a Megasztár % döntőjében maradt alul Renátával szemben. Az elődöntők során mindent tökéletesen énekelt, hangja felejthetetlen, ahogy saját szerzeménye is, amivel sok szerelmes pár szemébe csalt könnyet karrierje során.

Kállay Saunders András a Megasztár 5 szépfiúja és egyik legtehetségesebb énekese volt. Egyenesen New Yorkból került a tehetségkutatóba, ahol sajátos előadásmódjával, tekintetével lányok ezreinek csavarta el a fejét.

Caramel története akkor kezdődött, amikor 2004 őszén, a Megasztár válogatáson feltűnt egy kimagaslóan tehetséges fiatal srác, aki néhány perc leforgása alatt emberek ezreit láncolta a képernyőhöz. Igen, ő volt Molnár Ferenc Caramel, aki meg is nyerte a versenyt.

A jegyeket a csengeri Városi Sportcsarnokok kívül Szatmárnémetiben, méghozzá a Corso Roulette-ben is meg lehet venni. A belépők ára elővételben 2500 forint, a helyszínen pedig 3000 forint.



Megasztárok Csengerben!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: