2009-03-26 18:11:22• hírek • Ferenczi Noémi

Megasztár a Kölcseyben

A szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai nem mindennapi versenyt szervezet: a tévéadók népszerű tehetségkutató műsorainak mintájára a diákok is megszervezték a Megasztárt.

Csütörtökön délután zajlott a verseny első fordulója, melyen közel harminc általános és középiskolás diák vett részt. Az iskola díszterme zsúfolásig telt osztálytársaiknak szurkoló diákokkal. A legjobbakat egy négytagú zsűrinek kellett kiválasztania, Merk Annamária ének szakos tanárnő elnöklésével.

A verseny rendkívül jó hangulatban telt. A diákok teljes mértékben beleélték magukat a megasztáros versengésbe. A közönség gyakran hangot is adott elismerésének, illetve nemtetszésének.

Merk tanárnőnek többször figyelmeztetnie kellett a diákokat arra, hogy nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki színpadra lépjen, amiért minden versenyzőnek elismerés jár. A fellépők, legyőzve kezdeti lámpalázukat, gyakran okoztak meglepetést úgy a zsűrinek, mint a közönségnek, hiszen kiderült, az iskola padjaiban igazi kis tehetségek ülnek.

A kölcseys Megasztár öt hét alatt fog lezajlani. A főgimnázium legjobb hangjának kiválasztásába a diákok is beleszólnak, ugyanis ők is voksolhatnak arra a versenyzőre, aki szerintük leginkább megérdemli a Kölcsey Hangja címet.

A legjobbakat egy négytagú zsűrinek kell kiválasztania

Felkészülten léptek színpadra a versenyzők

Lenyűgözték diáktársaikat a fellépők

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: