2010-10-21 10:43:47• hírek • Blikk

Megaszerelem az Adam's Comedy-nél?

Azt minden Megasztár-rajongó végignézhette, Lakatos Yvette (16) milyen kétségbeesetten zokogott az Adam's Comedy énekesének, Tóth Ádámnak (23) a vállán a Búcsúdal alatt, amikor a négyes múlt pénteken búcsúzott a TV2 tehetségkutatójának versenyétől.

Ám ekkor még úgy tűnt, az érzékeny fiatal lány lelke nehezen viseli a búcsúzást, ám azóta kiderült, ennél sokkal több van a dolog hátterében.
A FEM3 Boszorkánykonyha című műsorának hétfői felvétele után ugyanis a stáb tagjai eléggé félre nem érthető helyzetben látták a két fiatalt, Yvette és Ádám csókolóztak. Kedden, amikor stábunk bent járt a megaházban, a fiatalok éppen a programjaikat egyeztették, amikor a Megamánia műsortól érkezett egy megkeresés, hogy ebben az ügyben szeretnének élőben interjút készíteni Yvette-tel, aki láthatóan zavarba jött, amint kiderült a titka.

- Hogy mondjam én ezt el Robinak? - mormogta ijedten maga elé félhangosan, ami nem is csoda, hiszen a fiatal lány még a pénteki adás szüneteiben is büszkén pózolt kedvese, Robi mellett, akivel négy hónapja szerelmesek. Persze elképzelhető, hogy az elcsattant csók csak egy tini rajongása, Ádám ugyanis először kicsit meglepődött kérdésünkön, majd gyorsan letagadta, hogy bármi is lenne köztük.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatja.


Tóth Ádám és Lakatos Yvette
Tóth Ádám és Lakatos Yvette


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: