2018-12-20 14:32:35• hírek • Bede Emőke

Megáll az ész: már a kukákat is lopják

Szinte hihetetlen eseményről számolt be csütörtöki közleményében a Szatmár Megyei Rendőrség: Nagykárolyban kézre kerítettek egy férfit, aki ellopott egy kapu elé kihelyezett kukát.

A rendőrség hivatalos jelentése szerint a kukát tulajdonosa helyezte ki a kapuja elé, hogy majd a szemétszállító autó kiürítse azt. Vissza azonban már nem kapta, ugyanis a szeméttárolónak lába kelt, idő közben valaki ellopta. A nagykárolyi rendőrök rövid nyomozás után kézre kerítettek egy férfit, aki minden valószínűség szerint joggal vádolható a lopással, ugyanis a 39 éves helybeli férfinál meg is találták a „zsákmányt”. A kalandos életű kukát természetesen visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.
 

Míg Nagykárolyban kukát lopnak, addig Vámfaluban egy egész garázst rámolt ki valaki az éj leple alatt. Az eset még december 8-ra virradóra történt, azonban a helyi rendőröknek csak most sikerült nyakon csípniük azt a 21 éves vámfalusi fiatalembert, akit a lopás elkövetésével vádolnak. A garázsból elorozott dolgoknak sajnos csak a 80 százalékát sikerült visszaszerezni és visszajuttatni a sértett félnek. Az ügyben minősítet lopás címszóval nyitottak bűnügyi dossziét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: