2010-02-12 12:37:20• hírek • Parajdi Andrea

Díjaztuk a legötletesebb beceneveket

Három olvasónk nyert romantikus vacsorát a legújabb nyereményjátékunk során.

Valentin nap alkalmából két nyereményjátékot is indítottunk az elmúlt időszakban. Öt olvasónk utazhat el az előző játékunknak köszönhetően a ceglédi Best Western Hotel Aquarellbe egy meghitt hétvégére, ezúttal pedig három párt ajándékozunk meg egy-egy romantikus vacsorával, az Astoria Étterem, a Steak House Étterem és a Chilly Csárda jóvoltából. A gyertyafényes vacsorákért nem kellett mást tenniük a résztvevőknek mint beküldeni a kedvesük becenevét.

A játékra több mint százan jelentkeztek, a nyertesek kiválasztása pedig nem volt egyszerű. A Szatmár.ro csapata közösen hozta meg a végső döntést. Rengeteg ötletes becenév közül kellett a három legjobbat megnevezni, az eredmény pedig nyilván relatív, és leszögeznénk, hogy csupán a mi munkaközösségünk „tetszésvilágát" tükrözi. A döntés meghozatalakor leginkább arra figyeltünk, hogy a nyertes becenevek mindenképpen egyediek legyenek

Befutóként szerepelt a mi rangsorolásunkban a Majomkám becenév, abban bizonyára mindnyájan egyetértünk, hogy nem egy szokványos becézgetés, többnyire inkább vita közben használják a párok, és akkor is elsősorban birtok rag nélkül!

Díjazzuk továbbá a Müszmüszkém becenevet, amely nem a jelentése, hanem a hangzása miatt szerintünk mindenképpen beleillik egy jó kis kapcsolatba. A harmadik nyertesünk pedig az az olvasónk lett, aki Kincsesbolygónak szólítja szerelmét, hiszen mi lehetne romantikusabb annál, ha többet érünk a párunknak az egész univerzumnál.

A Szatmár.ro eredetei döntése szerint az Édeskrémes bujjunkössze is díjazott lett volna, még ha egy publikus helyen furcsa lenne is így „becézgetni" a kedvest, rossz kapcsolat nem lehet az, amelyikben ez a szóösszetétel naponta elhangzik...! A „becenév" kitalálója azonban Budapesten él, és nincsen módjában Valentin napkor a helyi éttermek valamelyikében vacsorázni. Az már maradjon a mi titkunk, hogy a fentiekben említett becenevek szerzői közül kinek lett mázlija azzal, hogy lemondott a nyereményről az „összebújós" párocska .

A nyerteseknek gratulálunk, a részletekről telefonon értesítjük őket.

Az alábbiakban a versenyre beérkezett összes becézgető nevet közzé tesszük:



Valentin Napi becéző szavak


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: