2012-12-30 12:07:53• hírek • Blikk.hu

Megalázták Petrát a Voice mesterei

Pákai Petra csalódott, ám ennek nem az az oka, hogy mestere, Mező Misi döntése alapján péntek este kiesett a Voice műsorából.

Az énekesnő azon akadt ki, hogy a zsűri szakmai kritika helyett már megint a külsejével foglalkozott, mégpedig azzal, hogy Petra nem tartozik a vékony lányok közé. Az énekesnő számára olyannyira megalázó volt a helyzet, hogy miközben hallgatta a mesterek kritikáját, a színpadon úgy látszott, hogy elöntötte szemét a könny.

- A t***m tele van már vele, hogy folyamatosan a kilóimon lovagolnak! - fakadt ki a lány, aki Britney Spears „Hit me baby one more time" című dalát énekelte a TV2 tehetségkutatójának második élő showjában. Petra a dal közben nem volt egyedül a színpadon, jó testű táncoslányok vonaglottak körülötte, amely Malek Andrea szerint láthatóan frusztrálta az énekesnőt.

- Azt mondták, biztos nem éreztem jól magam a két vékony táncos között, pedig ez nagyon nem igaz, sőt éppen az ellenkezője történt! Én baromira élveztem ezt az egészet. Egyszerűen ez már annyira erőltetett téma, nem értem, hogy miért nem tudtak semmi mást mondani a produkciómra, mint hogy szerintük nem érzem jól magam a bőrömben! - kritizálta a mesterek véleményét Pákai Petra, aki szerint egyetlen egy szakmai pont nem volt a négyes értékelésében. Ráadásul Caramel jószerével azt is kimondta, hogy Petra szexinek akart tűnni, csak éppen nem sikerült.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: