2012-06-25 18:23:32• hírek • Szatmár.ro

Megalakult a tanács Pusztadarócon

A pusztadaróci önkormányzat is megtartotta alakuló tanácsülését, amelyen természetesen beiktatták a polgármestert és megtörtént az alpőolgármester választás is.

A pusztadaróci önkormányzat tanácsosainak összetétele egyedülálló a megyében, és talán az egész Partiumban, ugyanis a tizenhárom tanácsos az RMDSZ színeiben szerepel a döntéshozó testületben. Így a pusztadaróci önkormányzati tagoknak nem kell lenyelniük azt a keserű pirulát, amelyet több polgármesternek is megyénkben, hogy az alpolgármester USL-és kell legyen, a „békesség" érdekében.

A pusztadaróci tulipánosok döntéshozó testületet a következő személyekből tevődik össze: Vincze Sándor József, Versényi István Attila, Zaiti Reimond Gyula, Kulitár Mihály, Péter Tibor, Papp János, Kupás János, Koch János, Papp Tibor, Csorvási Imre, Vincze Gyula, Sarkadi Sándor, Őry István. Az alakuló gyűlést Kulitár Mihály korelnök, és a két legfiatalabb tanácsos Zeiti Reimond Gyula és Versényi István vezette le.

A találkozón, miután az érvényesítési bizottság tagjai megvizsgálták a tanácsosok iratcsomóit, megtörtént az eskütétel, ezt követően pedig beiktatták Gaman Mihály polgármestert, aki kezét a Bibliára helyezve elmondta elöljárói esküjét. A tanács egyöntetűen Vincze Sándor Józsefet szavazta meg alpolgármesternek.

A pusztadaróci döntéshozó testület

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: