2015-09-18 09:52:32• hírek • Szatmár.ro

Megalakult a Túrterebesi RMDSZ Nőszervezete

Szeptember 17-én, 18 órai kezdettel a túrterebesi kultúrotthonban megtartották a Túrterebesi RMDSZ Nőszervezetének alakuló és választó gyűlését, Major Melinda, a Szatmár megyei Nőszervezet elnöke vezetésével, Fanea Imola alelnök és Nagy Tünde titkár közreműködésével.

A gyűlésen megjelent hölgyek köszöntése után a  szatmári és az országos Nőszervezet eddigi és jövőbeli tevékenységeiről és rendezvényeiről tájékoztatták a jelenlévőket, majd a helyi szervezet vezetőire tettek javaslatot.

A javasolt személyek vállalták a megbízatást, az RMDSZ Túrterebesi Nőszervezet választott vezetői: Doroha Gabriella elnök, Schvarczkopf Maria, Mezei Melinda és Geng Noémi alelnökök, valamint Kornis Ágnes ügyvezető elnök, továbbá a titkári feladatokra Maier Enikő kapott megbízást.

A gyűlés folytatásában a Szatmár Megyei Nőszervezet képviselői, valamint Gyákon Vagner Viktor a helyi RMDSZ elnöke köszöntötte és kívánt sikeres munkát a frissen megalakult nőszervezetnek.

Kornis Ágnes tisztázta, az RMDSZ nem csak párt, hanem érdekvédelmi szervezet is, és a közösségszervezésre fekteti a hangsúlyt és várják azon nők csatlakozását is akik nem vállalnak politikai szerepet, de részt szeretnének venni a  Nőszervezet közösségépítő tevékenységében.

RMDSz-nőszervezet alakult Túrterebesen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: