2013-04-30 11:46:54• hírek • Póti Orsolya

Még várják a verseket és a prózákat

Tehetségkutató Vers- és Prózaíró pályázatot hirdetett általános és középiskolás diákok számára a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség és a szatmárnémeti LiterArt Egyesület. A pályamunkákat jövőhét közepéig várják.

A pályázat célja olyan lehetőség felkínálása, amely teret biztosít az irodalomművelő, tollforgató diákok számára, hogy megmutathassák alkotó tehetségüket. Ugyanakkor a szervezők szeretnének alkalmat nyújtani egy alkotó irodalmi kör keretén belül a műhelymunkára, a párbeszédre.

A versíró pályázat esetében minden pályázó legtöbb öt verssel nevezhet, melyeknek terjedelme ne haladja meg az öt oldalt. A prózaíró pályázat esetében a pályázók egyetlen pályaművet nyújthatnak be, amelynek terjedelme szintén ne haladja meg az öt oldalt.

A pályaművek formai követelményei: A4-es oldal, Times New Roman 12-es betűméret, 1,5-ös sorköz. A beküldött alkotásokat szakzsűri bírálja el. A szervezőktől megtudtuk: a munkák beküldésének határideje meghosszabbodott, jövőhét közepéig várják az írásokat.

A pályázatokat nyomtatott változatban, két példányban, zárt borítékban kell elküldeni a következő címre: Jánk Károly, Satu Mare, Bulevardul Traian 2/3 440078, valamint elektronikus formában a következő címre: mojgorod@freemail.hu

Az első három helyezett pénzjutalomban részesül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: