2015-12-23 15:39:30• hírek • Szatmár.ro

Még vannak szabad helyek az RMDSZ szilveszteri bulijára

A hagyományokhoz hűen az RMDSZ városi szervezete idén is megrendezi szilveszteri bálját - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Kereskényi Gábor, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke, a bál szervezője.

A szilveszteri mulatság idén a Miorita étterem báltermében várja az óév vidám búcsúztatóit. A helyek jó ütemben fogynak, ezért aki szeretne a szilveszteri mulatságon részt venni, az ne sokat gondolkodjon, hanem váltsa meg jegyét!

Az ünnepi menü magába foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, desszertet, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. Ezen felül természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka, a bélteki bor és a pezsgő sem. A jó hangulathoz szükséges zenét pedig az Amulette együttes fogja biztosítani.

Jegyet váltani minden hétköznap reggel 9 és délután 5 óra között lehet az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatti székházában. A báli belépő ára nem változott az elmúlt két évhez képest, idén is 195 lejbe kerül. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A helyek száma korlátozott (180 személyig).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: