2018-09-28 11:12:48• hírek • Szatmár.ro

Még több WizzAir járat Londonba

A közép-európai térség legnagyobb, és Romániában a legtöbb utast szállító fapados légitársaság nagyon fontos bejelentéssel örvendeztette meg a szatmáriakat.

Az ígéretüket nem csak a helyiek, hanem a környékbeliek is igen pozitív változásnak értékelik, mivel eddig is óriási igény mutatkozott a Szatmárnémeti-London járatra. Pénteken a WizzAir bejelentette, hogy 2019. április 1-től heti 4 járatot indít Londonba az eddigi 2 helyett. A jegyárak 119 lejtől kezdődnek.

 

A WizzAir 2016. októberétől szállítja az utasokat Európa több városába a Szatmárnémeti Nemzetközi Reptérről. Ezzel a szatmári az ország tizedik olyan repterévé vált, ahonnan alacsony áron, a WizzAir segítségével repülhetnek az utazni vágyók. A kezdetektől a mai napig a Szatmárnémeti - London, Luton járaton a légitársaság összesen 68000 embert emelt a fellegek fölé.

 

A menetrend 2019. április elsejétől hétfő, szerda, péntek és vasárnapi napokra változik. A jegyár változatlanul 119 lejtől kezdődik.

 

Kíváncsian várja mindenki, hogy a jövőben hogyan bővíti a szatmári közönség számára az utazási célpontokat a fapados légitársaság.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: