2012-09-04 14:54:50• hírek • Póti Orsolya

Még pályázhatnak katedrára a szakképzett helyettesítők

A pedagógusok számára megrendezett augusztus végi nyílt gyűlés után még mindig maradtak szabad tanári katedrák Szatmár megyében. A pályázó tanárok kérvényeit 3-5. között fogadják a megyei tanfelügyelőségen.

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőségen, szeptember 3-5. között tehetnek le kérvényt azok a pedagógusok aki, a 2010-es, illetve 2011-es tanári versenyvizsgán 5-ös, vagy ötösnél nagyobb osztályzatot kaptak és nem adtak le dossziét 2012 április 2-12. között.

Az üresen maradt tanári állásokat szeptember 5-én, szerdán teszik közzé a tanfelügyelőségen, illetve annak honlapján. Szeptember 6-7. között újabb nyílt gyűlést szerveznek a pályázó tanároknak a Constantin Brancusi Műszaki Líceum amfiteátrumában.

Szeptember 6-án, csütörtökön 11 órától a szakképzett helyettesítő óvónőket és tanítókat várjak, 13 órától pedig a szakképzett helyettesítő szaktanárokat. Szeptember 7-én a pályázó nyugdíjas pedagógusok között osztanak ki katedrát. A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség legutóbbi közleménye szerint, több mint 400 tanári állás maradt betöltetlenül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: