2008-12-02 14:55:57• hírek • Szatmár.ro

Még nincsenek eredmények

Múlt kedden, november 25-én kezdődött az egységes félévi dolgozatok írásának időszaka a hetedikes és nyolcadikos diákok számára. Egyelőre még nincsenek meg a tesztek végleges erdeményei.

A teszteredmények késésének oka, hogy az idén a teszteket először az adott diák szaktanára osztályozza, majd pedig egy másik tanár is átjavítja. A javításra három-három nap áll a tanárok rendelkezésére, de várhatóan szerdán már közzé teszik, hogy a diákok milyen osztályzatot szereztek az idei első felmérőn - mondta el a Szatmár.ro-nak Kónya László főtanfelügyelő-helyettes. A most megírt félévi jegyek helyettesítik a képességvizsgát.

 

December 3-án, szerdán, román nyelv és irodalomból, 11-én matematikából, december 16-án pedig földrajzból vagy történelemből kell írásbeli vizsgát tegyenek a nyolcadikos diákok. Az első félévi dolgozatokat követően, február 10. és 19. között egy úgynevezett speciális vizsgaidőszak következik, mely egy újabb sikeres vizsga lehetőségét nyújtja a sikertelenül vizsgázó, illetve azon diákok számára, akik valami miatt nem tudtak megjelenni a dolgozatíráskor.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: