2009-02-12 16:28:28• hírek • Szatmár.ro

Valentin napi szerelmes SMS-ek

Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdőt küldök. Ha a szeretet egy pillanat, az örökkévalóságot küldöm NEKED!

Szeretnék, Szeretni, Szerelmet, Szerezni, Szerelmes, Szívedbe, Szerelmes, Szívemet, Szegezni, Szóly, Szám, Szívem, Szép, Szerelmes, Szívedet, Szeretni, Szabed-e?

Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy! Te vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!

Szeretlek, mert ilyen vagy. Szeretlek, mert enyém vagy. Szeretlek, mert társam vagy. Szeretlek, mert szeretlek!!

Egy tanács ... vigyázz magdra. Egykérés ... ne változz meg. Egykívánság ... ne felejts el. Egy hazugság ... nem szeretlek. És egy igazság ... borzasztóan hiányzol!!

Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici puszi. Egy bűnöm van, nem nagy vétek? Két szó az egész: SZERETLEK TÉGED!

Azt mondják, szerelembe esni csak egyszer lehet. De ez nem igaz. Én minden egyes alkalommal szerelembe esek, mikor Rád gondolok.

Féltelek!!! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz Te vagy, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal!!!

Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad.....

Ameddig te szeretsz, én addig élek. Szeress mindig, mert meghalni félek.

Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!!!

Mint áldás vagy varázs úgy borul rám a tested,egymásba lassan elvegyülünk. Ölbetett kézzel ül most itt a csönd,nézi ahogy szeretkezünk.

Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved.

A puszi a csókhoz vezet a csók a csókolózáshoz a csókolózás az ölelkezéshez az ölelkezés a szeretkezéshez - kérsz egy puszit?

Olyan szép vagy mint egy új traktor!

Se a nappal, se az ej, nincs semmilyen szenvedély, ami Nálad jobban kell, es ez sosem múlik el!!!!!!

Annyira iszonyatosan, halálosan, kimondhatatlanul, állatira nagyon SZERETLEK, hogy ilyen már nincs is!

Hiszel a szerelem első látásban, vagy elsétáljak előtted még egyszer?

Olaszul TI AMO,angolul I LOVE YOU,németül ICH LIEBE DICH,franciául meg majd elmondom ha kettesben leszünk.

Imádlak baby!

Önnek egy jó éjt pusziüzenete érkezett. Kérjük, hogy a cuppanás után hunyja le a szemét és álmodjon az üzenet küldőjével.

Biztosan fáj a lábad, mert egész nap a fejemben jártál!

Onnan tudjuk hogy szeretünk valakit, hogy félünk hogy elveszítjük!!

Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved.

A puszi a csókhoz vezet a csók a csókolózáshoz a csókolózás az ölelkezéshez az ölelkezés a szeretkezéshez - kérsz egy puszit?

Üres az ágy, és nem jön az álom,nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör az érzés:SZERETLEK TÉGED!

Ó kedvesem! Valentin napján úgy érzem, nem tudok nélküled élni! Mindig simogatod a nyakamat, és melegséggel töltöd el kihűlt testemet! Szeretlek téged, drága sál!

Sosem tudtam eddig, milyen szép az élet! Mióta ismerlek, csak azóta élek! Szívem szíveddel lágyan összedobban, SZERETLEK napról-napra jobban!!!!!!!

5 - 4 - 3 - 2 - 1 - 0 PLACCS!!! Épp most csattant el az édes kis pofidon egy jóéjt puszi!

Mi az: felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szív, eláll a lélegzet és akivel ez történik sms-t küldd neked.

Cukor ment a szemembe? Vagy télleg ilyen édesen nézel ki?:)

Te vagy a kezdet te vagy a vég,Nélküled felhős az ég,csak veled látom szépnek a napot csak Téged várlak,UGYE TUDOD?

Szeretnék könnycsepp lenni,szemeidben megszületni,végigfolyni arcodon és meghalni az ajkadon.

Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad.....

Ameddig te szeretsz, én addig élek. Szeress mindig, mert meghalni félek.

Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!!!

Mint áldás vagy varázs úgy borul rám a tested,egymásba lassan elvegyülünk. Ölbetett kézzel ül most itt a csönd,nézi ahogy szeretkezünk.

Te vagy az első kinek hinni tudtam. Te vagy az első kinek nem hazudtam. Te vagy az első kit szívből szeretek. Te vagy az kit sohasem feledek!

Keresek egy tökéletes párnát! Azt hiszem a tiéd mellett van!

Reggel nem tudok enni, mert SZERETLEK Délben nem tudok enni, mert SZERETLEK Este nemtudok enni, mert SZERETLEK Éjszaka nem tudok aludni, mert éhes vagyok!

Amikor egy pár sort írom, könnyen hullanak végig az arcomon Kezem reszket, s szívem oly nehéz, SZERETLEK TÉGED, ennyi az egész!

Fontos üzenetem van a számodra: Amikor írom rád gondolok,amikor küldöm rád gondolok, amikor megkapod rád gondolok és most is rád gondolok!!!

Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.

Azt akarom, hogy enyém légy mint Róbert Gidáé Micimackó,de Te ne félj semmitől mint Malacka,mert én vigyázok Rád mint a bátor Tigris.

Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv:Influenza

Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is, hogyha lefeküdnénk mosolyognék én is!

Ha a puszik esőceppek, akkor én egy tengert küldök. Ha az őlelések falevelek, akkor egy erdőt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm neked!

Miota ismerlek sok csillag szebben ragyog! Láttod, ök is tudják, hogy veled boldog vagyok!!!

Boldogság nélkül nem tudnk élni Nélküled Kicsim nem tudnék remélni Nem lesznek többé valótlan álmaink Valóra válnak közös szép vágyaink!

Most nem betűkkel, hanem számokkal írom le, hogy mit érzek irántad: 793738535

5 szót üzenek vésd jól eszedbe: SZERETLEK, IMÁDLAK LÉGY ENYÉM ÖRÖKRE.

Ki az? O- Betűvel kezdődik és borzasztóan szeret? Ó hát az én vagyok!

Elvitted tőlem a napot, a holdat és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

Este ha lefekszel, tárd ki az ablakod, keresd az égen a szerencsecsillagod! Hogyha megtaláltad, mondj egy imát! Kire te gondoltál, az is gondol reád!

A sőr egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevágó, de csak egy valami van ami igazán részeggé tesz: TE!!!

Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!

Ha én írnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olyan széppé írnám mint egy tündérálom, a legboldogabb te lennél a világon!!!!

Te csak valaki vagy a Világon, de valakinek Te vagy a Világ!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: