2019-05-17 10:47:33• hírek • Bede Emőke

Még mindig vizsgálódik a rendőrség a lázári baleset ügyében

Május 16-án, 12 óra 30 perckor arról értesítették a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közlekedésrendészeti osztályát, hogy Lázári területén súlyos közúti baleset történt – adta hírül pénteki közleményében a hatóság.

A helyszíni vizsgálatok során megállapították, hogy egy 62 éves, decebali férfi az általa vezetett haszongépjárművel, pontosabban szólva egy betonszállító teherautóval elgázolt egy 37 éves nőt és annak 5 éves kislányát, akik szabálytalanul szerettek volna átkelni az úton, a Petőfi Sándor és a 194C jelzésű utak kereszteződésében. A balesetben úgy a nő, mint a gyerek súlyos sérüléseket szereztek, SMURD-rohammentővel szállították kórházba.


Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt folyik a nyomozás, a pontosabb részletek felderítése jelenleg is zajlik. Az azonban már most biztos, hogy a sofőr nem fogyasztott alkoholt, ugyanis a szondás vizsgálat eredménye negatív lett.


Több mint 180 helyszíni bírság egyetlen nap alatt


A baleseti jelentés mellett a rendőrség arról is beszámolt, hogy a csütörtöki nap során több mint 180 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó autóvezetőkre, melyeknek összértéke eléri a 73 ezer lejt. Kiegészítő intézkedésként nyolc jogosítványt függesztettek fel: hatot gyorshajtásért, kettőt pedig szabálytalan előzésért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: