2019-12-10 09:51:42• hírek • Bede Emőke

Még mindig várják az ajándékcsomagokat

A december közeledte minden gyermeket örömteli várakozással tölt el, hiszen tudják, hamarosan itt a karácsony, a fa alá pedig díszes ajándékok kerülnek. Hogy azoknak is boldogan teljes az ünnep, kik állami gondozásban élnek, a nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ közös közös ajándékgyűjtő akciót szervez.

„Szeretnél idén is segíteni a Télapónak? Ha van egy olyan tárgyad, játékod vagy bármi más, ami örömet okozhat a közelgő téli ünnepeken, arra kérünk, tedd egy cipősdobozba és hozd el a Károlyi kastély 10-es termébe, december 3. és 19. között. Megkérjük az ajándékozni vágyókat, hogy ne csomagoljanak be romlandó termékeket, valamint sérült játékokat és tárgyakat. Az ajándékok 5 éven felüli, árvaházakban tartózkodó gyerekeknek szánjuk” – üzenték a kampány kezdetén a szervezők.


A felhívás nyomán már több tíz ajándékdoboz érkezett már a kastélyba, azonban a szervezők arra emlékeztetnek mindenkit, a gyűjtés december 19-ig még folytatódik, azaz még mindig nem késő összeállítani egy csomagot. A szervezők arra kérnek mindenkit, aki ajándékcsomagot állít össze, hogy a dobozra írják fel, milyen korosztályú és milyen nemű gyereknek szánják a dobozt.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: