2017-02-16 22:15:49• hírek • Blikk.hu

Még mindig számolják Klapka milliárdjait

Hónapokig eltarthat még, amíg kiderül, hogy ki mit örököl Klapka György (†88) hatalmas vagyonából. Most is azt számolják, hogy mennyi pénze, tulajdona lehetett halálakor a mágnásnak.

Legkisebb gyermeke, Sandy (27) elárulta, hogy jelenleg a vagyontárgyak, ingatlanok, bankszámlák értékének felmérése zajlik, így még fogalmuk sincs, mikorra tűzi ki a végrendeletet ismertető közjegyző a hagyatéki tárgyalást. A lány azt is hozzátette, ettől nem állhat meg a munka, mindenki végzi a dolgát tovább, őt pedig a család megbízta, hogy vezesse a zálogházat.

- Amolyan megbízott üzletvezetőként dolgozom nap mint nap, de szerencsére jogilag sincs ezzel probléma, ugyanis édesapám özvegye, Marika néni rendelkezik aláírási joggal, így minden hivatalos dolgot el tudunk intézni, amíg nem derül ki, mi van a végrendeletben. Sajnos az még eltarthat egy ideig. Felvettem a kapcsolatot a közjegyzővel, de egyelőre csak azt tudom, hogy a vagyonfelmérés zajlik. Ha annak vége, akkor értesít minket, és onnan nagyjából egy hónap lesz, mire az érintettek megtudják, mi volt apám akarata - árulta el Sandy, aki a munkába menekül.

- Szombat-vasárnap is dolgozom itthonról, próbálok nem foglalkozni a lelki dolgokkal, egyszerűen nincs meg a lehetőségem arra, hogy elvonuljak egy-két órára bőgni a sarokba. Szerencsére a párom ott van mellettem, így amikor este hazamegyek, van kihez bújnom, és ez segít - csuklott el a fiatal lány hangja, aki elárulta, összegyűjtötte a boltban édesapja személyes tárgyait, amelyet egy kiemelt helyen, egy vitrinben szeretne megmutatni mindenkinek.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: