2017-06-20 06:29:51• hírek • Blikk.hu

Még mindig nem láthatták kisöccsüket Erdei Zsolt gyermekei

Szépen lassan gyarapodik Erdei Zsolt (43) kisfia, Vilmos. Ám egyelőre szó sincs arról, hogy a csöppség a közeljövőben már az otthoni gyerekszobában aludhatna el.

Az ugyanis még egy ideig eltarthat, amíg a világbajnok ökölvívó és szerelme, Réka hazavihetik a legkisebb gyermeküket, aki a vártnál jóval korábban, hét hónapra jött világra május 18-án. Ezért egy ideig biztos eltart, amíg az orvosok engedélyezik, hogy Vilmos megismerkedhessen a testvéreivel. Erdei Zsolt ugyanis a Blikknek elárulta: két nagyobb gyermeke, Viktor (10) és Gréta (3) egyelőre nem találkozott a kisfiúval.

– Gréti egyelőre nem nagyon érti ez az egészet, ezért is nem terheljük ezzel, de Viktor sem találkozott még vele. Ő ráadásul a hét végén elutazott az édesanyjához Németországba, így egy ideig nem is fogja látni az öccsét – magyarázta Erdei, akinek döntése természetesen érhető, hiszen Vilmos messze van még attól, hogy egy egészséges, mosolygós kisbaba legyen. A kisfiú egészen aprón, mindössze 1480 grammal, azaz egy újszülött baba súlyának felével érkezett meg erre a világra, így azonnal inkubátorba került, lélegeztették is. Az egy hónapja kórházban lévő pici ugyan már nincs az intenzív osztályon, de még állandó orvosi felügyeletre van szüksége, így egyelőre a szülei is csak a kórházban ölelhetik magukhoz. De szerencsére ahogy azt korábban Erdei Zsolt a lapunknak is elárulta, Vilmos nagy harcos, így egyre jobban van.

– Most már sokkal jobban van, szépen gyarapodik – árulta el érdeklődő kérdésünkre a korábbinál sokkal kevesebb feszültséggel a hangjában Erdei Zsolt.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: