2010-04-14 10:29:24• hírek • Póti Orsolya

Még mindig a rövid haj hódít

A 201-es évben is  a rövid és a félhosszú haj az igazán trendi, erről fodrász-szakértőnk, Nagy Hetty beszélt munkatársunknak.

Fodrásznőnk inkább rövid haj párti, ezért rengeteg ötlete van akár extrém, akár elegáns rövid frizura megvalósításához. Szerinte egy nő egy hozzá illő rövid frizurával nem csak nőies, hanem vonzó és szexi is lehet. De a hosszú haj sem marad ki az év divatjából, hiszen az mindig a férfiak kedvence marad. A rövid haj hallatára sokak egyből tipikus „fiú frizurára" gondolnak, ezért egyből elutasítják, pedig egy ügyes kezű fodrász csodákat művelhet e téren.

Idén nagy divat lett a rövid haj, de ezt inkább az extravagánsabb hölgyek és a praktikus frizurákra vágyók vállalják be, hiszen valóban egy rövid frizura sokkal praktikusabb, és elkészítése kevés időt igényel. A hátránya viszont az, hogy egy-két havonta újra kell frissíteni, át kell picit igazítani, amit talán a zsebünk is megérez.  A rövid haj mellett, a 2010-es év nagy divatja  a félhosszú haj lett, amely széles körökben kedvelt, mivel sokaknak jól áll.

Az idei év rövid haj trendje érdekes és extravagáns, a jellegzetessége az, hogy oldalt rövidebb a haj, a fejtetőn pedig hosszabb, rendezettebb. Ezen kívül még rengeteg trendi frizura van, csak a fodrász fantáziájára kell bízni. Fodrásznőnk a rövid hajat inkább hosszúkás arcú, hosszú nyakú, vagy nagyon szögletes arcú hölgyeknek ajánlja.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: