2006-08-15 01:23:29• hírek • Szatmár.ro

Még mindig a férjével lakik

 Várkonyi Andrea a mai napig megcsalt férjével lakik, aki áprilisban adta be a válókeresetet.

Várkonyi Andrea férje még áprilisban beadta a válókeresetet, mert elege lett felesége és Bochkor Gábor viszonyából. A házaspár kapcsolata annyira megromlott, hogy már csak az ügyvédeiken keresztül beszélnek egymással, és a vagyonmegosztáson vitáznak.

A Színes Bulvár Lap információi szerint a híradós még mindig a közös családi házban lakik.

- Andrea nem költözött el a gödöllői házból - árulta el egyik közös ismerősük. - Még ott vannak a ruhái, egyéb személyes holmija. Időnként teljesen váratlanul megjelenik, otthon is alszik. A férjével viszont ilyenkor is csak alig beszélnek egymással. Előfordul, hogy két egymást követő napot is ott tölt, aztán két vagy három hétig a színét se látják- tette hozzá a barát.

Vajon mi lehet az oka, hogy a TV2 Tények híradósa nem hagyta el a családi fészket? Talán kapcsolata Bochkor Gáborral - mint azt hallani - túl viharos? Vagy Andrea esetleg ügyvédje tanácsára lakik még mindig a családi házban?

- Gyakran szoktam tanácsolni az ügyfeleimnek, ha egy mód van rá, maradjanak birtokon belül - mondta a lapnak dr. Bálint Anna ügyvéd. - Ha perre kerül sor, nagyon számít, hogy a felek a visszatérés szándéka nélkül mondtak-e le a birtoklási jogukról.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: