2016-08-23 16:47:22• hírek • Szatmár.ro

Még lehetsz a Partiumi Magyar Napok legjobb szakácsa

Ezidáig hezitáltál, hogy a nagyközönség előtt is megmutasd szakácstudományodat? Álmodban is össze tudsz dobni egy isteni csípős, magyaros gulyást? Netalántán úgy főződ a halászlevet, ahogyan csak az igazán nagyok tudják?

Ha igen, akkor ne bizonytalankodj tovább, hiszen már nem sok időd maradt arra, hogy benevezz a 15. Partiumi Magyar Napok főzőversenyére. Részletekért és jelentkezésért hívd augusztus 24-ig a 0730-713-705-ös telefonszámot. Bizonyítsd be, hogy a magyaros ételeknek bizony nincs párja!

Azoknak pedig, akik a koleszterinben és húsban szegényebb ételekre vágynak, nos nekik sem kell szomorkodni, hiszen a PMN kulináris kínálata számukra is tartogat meglepetéseket: lesz finom, grillen sült hal, a bogdándi gazdasszonyok már edzenek, hogy győzzék dagasztani a finomabbnál finomabb béleseket, melyekkel talán csak a jó kis sváb strudli tud versenybe szállni.

Gulyásból is sok féle-fajta rotyog majd a bográcsokban, lesz babos és bab nélküli, halas és hal nélküli és hogy az étel jobban csússzon, a bor és a pálinkaudvart mindenképp érdemes útba ejteni... és ha már az útnál tartunk: street food, na az most sem lesz, ha pizzára vagy sajtbureszre vágysz, azt máshol kell keresd.

De mi tudjuk, hogy a PMN vendégeit nem a gyros vonzza ki a Kossuth-kertbe, nem is a keleti konyha, sokkal inkább azok a szatmári ízek, melyek az elmúlt 15 évben minden Partiumi Magyar Napok sava-borsát adták.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: