2013-09-05 15:02:02• hírek • Póti Orsolya

Még lehet jelentkezni az óvoda- és iskolapedagógia szakra

Hamarosan sor kerül az őszi felvételire a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti kirendeltségén - tájékoztatott Végh Balázs Béla, az egyetem adjunktusa.

A magyar nyelvű óvónő- és tanítóképző szak nappali tagozata idén összesen hatvan, 15 államilag támogatott és 15 költségtérítéses hellyel, valamint távoktatáson 30 költségtérítéses hellyel várta a továbbtanulni vágyókat.

Ugyan az államilag támogatott helyek a nyári felvételi után azonnal beteltek, maradt még 15 fizetéses hely a nappali és 17 fizetéses hely a távoktatásos képzésformában, tudtuk meg Végh Balázs Béla egyetemi adjunktustól.

A szatmárnémeti kirendeltség szeptember 9-11. között várja a jelentkezőket az óvoda és elemi oktatás pedagógiája szakirány őszi felvételijére, az írásbeli felvételi tesztre pedig szeptember 13-án, péntek délelőtt 9 órától kerül sor. 

A költségtérítéses és a távoktatásos képzés egyaránt 2000 lejbe kerül egy évre, azonban azok, akik az első évben fizetéses helyre jutnak be, a jövő tanévtől némi szorgalommal állami helyet szerezhetnek. 

A felvételivel kapcsolatos további fontos információkért látogass el a kirendeltség honlapjára, hívd a titkárság telefonszámát (0261711789), vagy személyesen is jelentkezhetsz az egyetem Petőfi Sándor utca 47. szám alatti székhelyén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: