2016-03-11 10:51:20• hírek • Szatmar.ro

Még lehet jelentkezni a játékos angoloktatásra

Az Aranykapu Fonó-Ház elsősorban a helyi kultúránk, hagyományaink feltérképezése és átörökítése mellett kötelezte el magát. Ám úgy gondolják, saját kultúránk megítélése is gazdagodik azáltal, ha néha bepillantunk más népek hagyományos kultúrájába is.

Ezért is indították útjára - immár több éve - a Fonó-Ház Playground-Játsszunk angolt! elnevezésű programját, mely több, mint egyszerű nyelvtanfolyam, éppen azáltal, hogy az angol irodalmat, történelmet, népdalokat, népi gyermekjátékokat és mondókákat hívja segítségül ahhoz, hogy a résztvevő gyerekek játékos formában kerüljenek egyre közelebb az angol kultúrához - és egyúttal az angol nyelvhez is.

A foglalkozásokra, melyekre az Aranykapu Fonó-Ház székhelyén, a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt, csütörtök délutánonként kerül sor, még jelentkezni lehet március 20-ig, Kocsis Évánál a 0745-853115-ös, illetve Nezezon Enikőnél, a 0744-687813-as telefonszámon, illetve az Aranykapu Facebook-oldalán, e-mail címén (aranykapuegyesulet@yahoo.com) is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: