2013-08-12 13:17:43• hírek • Póti Orsolya

Még lehet jelentkezni a gyermek-horgászversenyre

Ötödik kiadásához érkezik az Amazon Kid nevet viselő horgászverseny, amelynek keretében a 8-15 év közötti gyerekek mérkőzhetnek meg egymással.

Augusztus 13-ig lehet jelentkezni arra a horgászversenyre, amely augusztus 18-án, vasárnap kerül megrendezésre 8 és 15 év közötti gyerekek számára. A szamosdarai tónál megszervezett versenyre idén immár negyedik alkalommal kerül sor, és ezúttal is közel száz versenyzőre számítanak a szervezők.

A két kategóriában - 8-11 év között, illetve 12-15 év között - zajló vetélkedő feltételeit a résztvevők természetesen be kell majd tartsák, azaz rendelkezniük kell az előírt felszerelésekkel, és fegyelmezettnek kell lenniük a verseny teljes ideje alatt. A rendezvény vasárnap reggel 8 órakor veszi kezdetét a versenyzők regisztrációjával, maga a megmérettetés pedig 10 és 12 óra között zajlik. A kis horgászok zsákmányát 12 órától méri meg a zsűri, ezt követően pedig sor kerül a díjak átadására.

A verseny végén minden résztvevő díjazva lesz, a legjobb eredményt elérők oklevélben és serlegben részesülnek.

A szervezők mint minden évben, idén is közel harminc árvaházi gyermeket neveztek be a horgászversenyre. Éppen ezért a rendezvényre olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik a résztvevő gyerekek segítségére lennének.

Jelentkezni a 0744-885-350-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: