2012-01-03 17:45:40• hírek • Kocsis Zoltán

Még lehet jelentkezni a csengeri SZAL-TO-kupára

Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Petőfi Diák- és Szabadidő Sportegyesület Csengerben a SZAL-TO Kupa újévi kispályás labdarúgó tornát. A viadalra még lehet nevezni. Szatmár megyét egyelőre négy gárda képviseli.

Az elmúlt évek hagyományaihoz ragaszkodva a szervezők idén is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy lehetőleg minél több Szatmár megyei csapat is részt vegyen a bajnokságon. Eddig négy társaság, a Kökényesdi Ugocsa, a Tasnádszántói SE, a Szatmári Srácok és a Mike Company Szatmárnémeti jelezte részvételi szándékát.

A bajnokságra 16 fős csapatok nevezését várják, a nevezési díj csapatonként jutányosnak mondható 20.000 forint. A mérkőzések 2x10 percig tartanak majd a városi sportcsarnokban, egy időben a pályán öt mezőnyjátékos és egy kapus tartózkodhat.

A VIII. SZAL-TO Kupára január 6-8 között kerül sor, nevezni még szerda délután (magyarországi idő szerint ) 14.00 óráig lehet a 00-36-30-680-1172-es telefonszámon vagy a csengercsarnok@gmail.com email címen. Bővebb információkat a http://csengerfoci.ewk.hu/ oldalon lehet találni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: