2012-10-31 11:15:48• hírek • Kocsis Zoltán

Még lehet jelentkezni a XIII. Partiumi Focikupára

Kedves futballrajongók, még lehet jelentkezni az ősz legnagyobb focibulijára, a XIII. Partiumi Focikupára. A Szatmárnémeti RMDSZ és a MIK szervezte teremfoci-bajnokságra november 17-18-án kerül sor, a mérkőzéseknek pedig a pusztadaróci sportterem ad otthont.

A szervezők idén is tizenkét csapat jelentkezését várják, egy-egy keret legtöbb tíz nevet tartalmazhat. A benevezett játékosoknak amatőröknek kell lenniük - igazolt játékosok tehát nem léphetnek pályára.

A tizenkét csapatot három darab négyes csoportba sorsolják, ahonnan az első két helyezett, valamint a két legjobb harmadik jut a negyeddöntőbe. Innen már értelemszerűen egyenes kiesésesi rendszerben folytatódik a küzdelem. Fontos megjegyezni, hogy egy csapatban egyszerre öt mezőnyjátékos és egy kapus lehet a pályán, a meccsen pedig a kispályás labdarúgás szabályai érvényesülnek: becsúszni nem szabad, a hazapasszolt labdát kézzel nem szabad megfogni, a kapus kidobással hozza játékba a labdát.

Aki részt szeretne venni a XIII. Partiumi Focikupán, ám eddig nem jelentkezett, az november 8. délután 17.00 óráig megteheti azt a főszervezőnél, Babos Istvánnál a 0749819448-as telefonszámon. A nevezési díj csapatonként 100 lej.

A csoportbeosztás sorsolását november 9-én, pénteken tartják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: