2009-02-15 14:08:11• hírek • Szatmár.ro

Bálint-napi úszóversenyt rendeztek

Bálint-napi úszóversenyt rendeztek szatmárnémeti egyik szálodájának uszodájában.

A versenyzők három korktegóriában állhattak rajthoz, tetszőleges stílusban kellett végigúszniuk az 50 méteres (kétmedencényi) távot.

A kiírt díjakért - korkategóriánként egy-egy kétszemélyes Valentin-napi vacsora - mint az az indítás előtt derült ki, végül csak a 18-30, 31-40, és 41 éven felüli beiratkozottak indulhattak. A többségben levő 18 év alatti beiratkozottak „versenyen kívűl" a 18- 30 évesekkel álltak rajthoz. Így született az a kissé furcsa végeredmény, hogy ebben a korkategóriában a második helyezett vitte el a nyereményt, ugyanis a kategória legjobb idejét 18 éven aluli versenyző úszta.

Az úszóversenyre összesen 43-an iratkoztak be, a legjobb időt, a díjazott korkategóriák összesített eredménye szerint, 34,87 másodperccel a 16 éves Baranyai Nándor (a Kölcsey Ferenc Főgimnázium X-es diákja) úszta, aki oklevélben részesült.

A versenyszellem elsősorban a férfiakban élt ezalkalommal, ugyanis a nők két két korosztályban képviseltettek, csoportoonként csupán egy-egy versenyzővel: a díjat Takács Rita és Pallai Andrea vitték el.

A férfiak versenyének eredményei: 18-30 évesek: Csíki Attila, 31-40 évesek: Brumboiu Dan, 41 éven felüliek kategóriában pedig Lazăr Călin lett az első helyezett.

Az úszóverseny díjazott versenyzői.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: