2018-01-31 14:28:40• hírek • közlemény

Még lehet igényelni a fűtéstámogatást

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal ezúton is értesíti az érintetteket, hogy  a 70/2011-es és a 27/2013-as sürgősségi kormányrendeletek alapján február 1. és 9., valamint március 1. és 9. között még kérvényezhető a fűtéspótlék a március 31. érvényes fűtésszezonra.

Azon családok és egyedülálló személyek igényelhetnek fűtéstámogatást, akik lakásuk fűtésére földgázt, tűzifát, szenet, fűtőolajat, vagy villamos energiát használnak. Fával, gázzal vagy elektromos árammal való fűtés esetén a családon belüli nettó, egy személyre eső jövedelem nem haladhatja meg a 615 lejt.
 

A kérelemhez szükséges csatolni a személyazonossági igazolványok másolatait, a 14 év alatti gyermekek esetén a születési bizonyítványok másolatát, adott esetben örökbefogadási vagy gyermekelhelyezési bírósági végzést, illetve a jövedelmet igazoló iratokat (munkahelyi igazolás, nyugdíjszelvény, munkanélküli segélyt igazoló szelvény; gyermeknevelési támogatásról igazolás, gyermeksegélyt igazoló szelvény; ösztöndíj esetén iskolai igazolás, magánvállalkozás esetében a pénzügyről igazolást.
 

Szatmárnémetiben eddig 503 esetben igényeltek támogatást, és 488 esetben jóvá is hagyták ezt. Utóbbiak, amennyiben módosultak a bevételeik, kötelesek azt bejelenteni.
 

A kérvények benyújthatóak a Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) Ilişeştin utca, 4. szám alatti irodájában, munkanapokon 8. és 16. óra között.  Részeletes tájékoztatásért érdeklődhetnek a 0261-714.195 telefonszámon, vagy e-mailben az info@spassatumare.ro címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: